StudieArena komt naar je toe deze winter!

2 december 2020 StudieArena komt naar je toe deze winter!

Wil jij, samen met je team, leren hoe je praktisch aan de slag kunt met welzijn in de dagelijkse zorg? Dan is een training van StudieArena, bij jou op locatie, dé oplossing.

Juist in deze uitzonderlijke tijd blijkt hoe belangrijk het is om aandacht te houden voor het welzijn en leefplezier van mensen die wonen binnen een zorginstelling. Persoonlijke aandacht, echt contact maken en er zijn voor je bewoners is daarbij essentieel. Dat kan via uiteenlopende methodieken als de inzet van muziek, bewegen tot samen koken. Met oog voor wat er nog wel kan. De vraag is dan vooral: hoe en in het bijzonder hoe kan ik...?

StudieArena biedt uiteenlopende trainingen die daar antwoord op geven. En omdat reizen en samenkomen met zorgmedewerkers van allerlei andere zorginstellingen even lastig is. Komen wij graag naar je toe deze winter!

Voor meer informatie klik hier>

Ter inspiratie, onderstaande trainingen bieden wij ook incompany aan. Daarnaast kunnen wij ook een inspirerende training/studiedag ontwerpen die specifiek aansluit op jouw leervraag.

BEJEGENING & CONTACT MAKEN

ZINTUIGEN & GEDRAG

ACTIVEREN & BEWEGEN

MUZIEK & DANS

ETEN & DRINKEN

Wij bieden voor deze trainingen doorgaans twee verschillende programma's, te weten:

  • 1-daagse training. Opzet van het programma is gelijk aan de open training. De trainer stemt de training echter specifiek af op de leervragen van de deelnemers en de organisatie.
  • 1,5-daagse training. Naast de trainingsdag, kunnen wij ook een halve dag coaching on-the-job aanbieden. De trainer geeft direct advies en praktische tips aan de medewerkers op de werkvloer. De ervaringen uit de coaching on-the-job leveren tevens waardevolle inzichten op voor de trainingsdag. Zo wordt de training optimaal afgestemd op de eigen werkomgeving.

Heb jij interesse om één van onze trainingen te volgen samen met jouw collega's? Neem dan contact met ons op of laat een berichtje achter: <klik hier>.