StudieArena bestaat 13 jaar

3 september 2020

hoera_13_jaar.png

WelZijn in de zorg - al 13 jaar persoonlijke ontwikkeling voor de professionals.

1 september bestaat StudieArena al weer 13 jaar! In de afgelopen 13 jaar zijn wij uitgegroeid tot hét centrum voor professionele ontwikkeling en kennisuitwisseling in de langdurige zorg. Onze missie is om WelZijn en leefplezier meer centraal te stellen in de dagelijkse zorg en zo zetten we ons vanaf de eerste dag in voor méér kwaliteit van leven van kwetsbare mensen.

Wat betekent WelZijn in de zorg voor jou?

Speciaal voor onze social media volgers en deelnemers aan onze bijeenkomsten hebben wij een feestelijke win-actie georganiseerd. Wanneer je deelneemt aan onze prijsvraag maak je kans op 1 van de boeken: 'Hoe dan?' geschreven door Francien van de Ven. Mee doen aan deze win-actie kan tot en met 30 september a.s. Hoe doe je mee?:

1. Bezoek & like onze Facebook pagina en/of LinkedIn pagina.
2. Laat jouw reactie achter op de vraag: Wat betekent WelZijn in de zorg voor jou?
3. Onder de deelnemers aan deze win-actie verloten wij meerdere boeken 'Hoe dan'? van ateur Francien van de Ven. Vanaf 1 oktober 2020 maakt StudieArena de winnaars bekend!

boek_hoe_dan.pngOver hetboek 'Hoe dan?' 

Door ‘gewoon’ te doen kunnen we de zorg voor mensen met dementie samen verbeteren. Francien van de Ven is manager bij Zorgboerderij Ouderenlandgoed Grootenhout in het Brabantse Mariahout. De zorgboerderij biedt zorg aan mensen met dementie die een dag en/of woonverblijf zoeken. Francien is niet alleen vanuit haar professie maar ook door privé omstandigheden zeer ervaren met mensen met dementie. Haar praktische ervaringen zijn gebundeld in dit boekwerk. Naast een heldere visie bevat het boek ook praktische tips en handreikingen voor iedereen die werkt en leeft met mensen met dementie.

Meer informatie en bestellen van het boek >