SpelPlus brengt mensen samen

26 september 2018 SpelPlus brengt mensen samen

Zinvolle activiteiten bevorderen ieders welzijn

Samen gezellig aan tafel rond een speelbord of een oudhollands kaartenspel, samen een beweegspel doen of met elkaar knutselen en de lach, het plezier ontstaat vanzelf!

SpelPlus biedt zorgvuldig geselecteerde en aangepaste gezelschapsspellen voor ouderen en mensen met een beperking, in zowel woonzorg-  en dagbestedingscentra, als thuis.

Gezelschaps- en beweegspellen biedt een zinvolle en plezierige dagactiviteit en brengt mensen met elkaar in contact. Samen gezellig aan tafel rond een speelbord of een oudhollands kaartenspel, samen een beweegspel doen of met elkaar knutselen en de lach, het plezier ontstaat vanzelf.

Het spelmateriaal, veelal vervaardigd uit hout, nodigt uit om samen met de medebewoners, familie of vrienden vele gezellige uurtjes door te brengen. De spellen zijn voorzien van duidelijke en herkenbare afbeeldingen. De speelstukken hebben een goede grip. Zowel spelbord als speelstukken zijn vaak groter van formaat dan gemiddeld.

Naast spellen biedt SpelPlus ook een breed assortiment met beweegartikelen. Toestellen die het bewegen bij ouderen stimuleren. Niet alleen bewegen maar ook artikelen waarmee de balans bij ouderen getraind kunnen worden.

Activiteitenbegeleiders en fysiotherapeuten van woonzorgcentra en dagbestedingcentra kunnen met het aanbod van SpelPlus een veelzijdig en leuke middag vol activiteiten en beweegprogramma's voor bewoners organiseren. Ook voor mensen thuis zijn de spellen, hobbyartikelen en beweegtoestellen zeer geschikt.

Voor meer informatie, zie: www.spelplus.nl