Gezocht leidinggevende/teamleiders/beleidsmakers

31 mei 2021 Gezocht leidinggevende/teamleiders/beleidsmakers

Gezocht leidinggevende/teamleiders/beleidsmakers in de dementiezorg, die graag met ons in gesprek willen gaan over scholing en aandacht voor welzijn in de langdurige zorg.

Denk jij vaak na over de ontwikkelingen in de dagelijkse zorg? Over hoe je kwaliteit van leven van jouw bewoners kunt verbeteren? En hoe jouw team of organisatie daar nog meer aan bij kan dragen? 

Dat is fijn, ik doe dat namelijk ook en daarom heb ik de StudieArena opgericht. Al 15 jaar organiseren wij bijeenkomsten waar zorgcollega’s elkaar ontmoeten en persoonlijke ontwikkeling de boventoon voert. 

Wij zijn heel benieuwd naar de behoefte die er is in jouw organisatie als het gaat om leren en jezelf ontwikkelen. Daarom gaan wij graag met jou in gesprek, over jullie ontwikkelbehoefte gericht op meer welzijnsgericht werken. Waar lopen jullie tegen aan in de dagelijkse praktijk en wat zijn de leerbehoeften binnen jouw team?

Lijkt het je leuk om daarover in gesprek te gaan en ook ervaringen te horen van collega leidinggevenden? Meld je dan aan via dit mailadres: info@studiearena.nl.

De bijeenkomst staat gepland op 11 juni 2021 15.30 uur en we ontmoeten elkaar in een klein groepje (maximaal 4 personen) via ZOOM of Teams.

Hoor graag van je!

#welzijn #zorg #ontwikkeling #leren #dementiezorg