studiearena welzijn in de zorg

StudieArena het centrum voor professionele ontwikkeling en WelZijn in de Zorg

scholingsmagazine_studiearena_2020.pngStudieArena ondersteunt je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling en hoe jij de dagelijkse zorg prettiger kunt maken voor jezelf en jouw cliënt. Wij geloven in de kracht van respectvolle bejegening, het er echt ‘zijn’ en de kunst van het contact maken met de persoon die je ondersteunt en waarvoor je zorg draagt.

Anders kijken - Anders voelen - Anders doen

Dat kan via uiteenlopende methodieken als de inzet van dans, muziek, bewegen als onderdeel van de dagelijkse zorg tot samen koken. Dit vraagt soms met een andere bril naar de cliënten te kijken en nieuwe vaardigheden te leren om, ondanks alle hectiek van de dag, het WelZijn meer centraal te stellen. Uiteindelijk is het een kwestie van lef en doen!

StudieArena begeleidt je graag in jouw professionele ontwikkeling. Met onze congresparades, inspiratiedagen en trainingen dragen wij hier graag aan bij. Lees ons magazine voor ons volledige aanbod: Magazine WelZijn in de Zorg.

Naast ons open trainingsaanbod, dat wij ook incompany kunnen organiseren, verzorgen wij ook inspiratiedagen voor instellingen die persoonsgerichte zorg vorm en inhoud willen geven. StudieArena kan zorgdragen voor zowel de programmering als de organisatie van een dergelijke bijeenkomst. Voor meer informatie kan je contact opnemen met StudieArena via info@studiearena.nl of 035-5394005.

studiearena_lijn.png

studiearena het centrum van kennisuitwisseling in de zorg

Speciale aandacht voor wat mensen nog wel kunnen

De zorg verandert razendsnel. Het besef dringt door dat de zorg op een fundamenteel andere manier moet worden georganiseerd. Met zelfsturende teams, regie bij de cliënt, verantwoordelijkheid bij zorgprofessionals en een sterk veranderende rol voor de leidinggevenden. Terwijl niets hetzelfde blijft, gaat je werk gewoon door. Dit vraagt veel van je aanpassingsvermogen.

StudieArena het centrum voor kennisuitwisseling over WelZijn in de langdurige zorg.

Met ruime ervaring rondom het vernieuwen van de zorgsector begeleiden wij je graag in jouw persoonlijke ontwikkeling naar een nieuwe manier van werken inspelend op thema’s die aansluiten op het welzijn van kwetsbare mensen met bijvoorbeeld dementie of een verstandelijke beperking. Waarbij belevingsgericht werken, aansluiten op de persoonlijke wensen en uitgaan van wat wensen nog wel kunnen onze uitgangspunten zijn. De term welzijn wordt zo weer betekenisvol.

studiearena_lijn.png

Beleef, ervaar en oefen hoe jij het verschil kunt maken!