StudieArena  - Het centrum voor kennisuitwisseling in de langdurige zorg

studiearena het centrum van kennisuitwisseling in de zorgDe zorg verandert razendsnel. Het besef dringt door dat de zorg op een fundamenteel andere manier moet worden georganiseerd. Met zelfsturende teams, regie bij de cliënt, verantwoordelijkheid bij zorgprofessionals en een sterk veranderende rol voor de leidinggevenden. Terwijl niets hetzelfde blijft, gaat je werk gewoon door. Dit vraagt veel van je aanpassingsvermogen.

StudieArena pleit al 14 jaar voor een sociale benadering in de zorg
met speciale aandacht voor wat kwetsbare mensen nog wel kunnen.

Met al 14 jaar ervaring in het vernieuwen van de zorgsector begeleiden wij je graag in jouw zoektocht naar de nieuwe manier van werken: van managen naar inspirerend leiderschap en inspelend op thema’s die aansluiten op het welzijn van kwetsbare mensen met bijvoorbeeld dementie of een verstandelijke beperking. De term wel-zijn wordt zo weer betekenisvol.

Kies ook voor de kracht van de beleving!

Wij geloven in de kracht van de beleving. De Congresparade, een combinatie tussen een congres en een belevingsparade is hiervan een goed voorbeeld. Naast Congresparades organiseren wij ook incompany mini-Congresparades en bieden wij jaarlijks meer dan 60 trainingen en studiedagen aan!

Beleef, ervaar en oefen hoe jij het verschil kunt maken!